kapitalohrid.mk

Почетна Деловни простории

Сортирај по:
 • 1330_NOVO LOGO KAPITAL.jpgДеловен простор во Центар 74 мкв

  Шифра
  30 016
  Тип
  Деловни простории
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 88,800

  Ексклузивна понуда:

  Деловен простор во центарот на град Охрид.

  Деловниот простор се наоѓа на Ул. Македонски Просветители помеѓу Шпаркасе Банка и Полициска Станица Охрид. 

  Квадратурата на деловниот простор изнесува 74 мкв, се наоѓа на приземје, поседува сопствен паркинг и дворно место и располага со еден санитарен чвор.

  Во близина на деловниот простор има: Охридска ( Шпаркасе Банка ), Охридска Полиција, здравствени установи, Sky Corcer, охридска чаршија, охридски пазар, секаков вид продавници, кафулиња, хотели, салони за убавина итн.

  Совршен избор на топ локација за секаков вид бизнис. 

 • 977_Screenshot-2018-5-30 OSSP(7).pngСтанбено деловен објект на ул. Железничка

  Шифра
  30 015
  Тип
  Деловни простории
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 160,000

  Ексклузивна понуда

  Станбено деловен објект во Охрид, на ул. Железничка бр. 156.

  Парцелата се наоѓа на КП 2946 КО Охрид 4 со вкупна површина од 360 мкв.

  Објектот се сотои од:

  Индивидуална станбена куќа приземје со вкупна површина од 73 мкв.

  Деловен простор 1 со површина од 23 мкв.

  Деловен простор 2 со површина од 50 мкв.

  Деловен простор 3 со површина од 14 мкв.

  За цената може да се преговара.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian