kapitalohrid.mk

Прикажи #:
Подреди по:
 • 1339_Screenshot 2024-05-23 130839.pngЧетворособен стан во Билјанини Извори 96 мкв

  Шифра
  10 1010
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 146,880

  Четворособен стан во Охрид, во урбана заедница Билјанини Извори, комплекс Бејбунар, улица Асном.

  Површина на стан 96 мкв. Кат: 1-5 со лифт. Ориентација исток - запад. 

  Станот е во напредна фаза на градба со рок на примопредавање 12/2026.

  Изведувач е реномирана градежна компанија.

  Распоред: дневна соба со кујна и трпезарија со излез на балкон, 3 спални соби од кои една спална со сопствен излез на балкон, бања, тоалет, ходник и два балкони.

  Станот е оддалечен 500 метри од Кеј на Охридско езеро и 1.5 км од центарот на Охрид.

  Во непосредна близина на станот има маркети, аптеки, салони за убавина, градинки, училишта, хотели, ресторани итн. 

 • 1337_viber_image_2024-04-25_14-19-45-995.jpgАпартман 27 мкв Билјанини Извори

  Шифра
  10 1009
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 41,310

   Источен апартман во Охрид, во урбана заедница Билјанини извори, комплекс Бејбунар, улица  Асном.

  Површина на апартман 27мкв. Кат 2 со лифт. Ориентација исток.

  Станот е во напрадна фаза на градба со рок на примопредавање 12/2026.

  Изведувач е реномирана градежна компанија.

  Распоред: денвна со трпезарија и кујна со излез на француски балкон и бања.

  Станот  е оддалечен 500 метри од Кејот на Охридското езеро и 1,5 км од центарот на  Охрид.

  Во непосредна близина  на  станот има маркети, апотеки, салони за убвина, градинки, училишта, хотели, ресторани.

 • 1336_logo k+ohrid_architecture.jpgТрособен комфорен стан 80 мкв гаража 21 мкв паркинг 13 мкв

  Шифра
  10 1008
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Трособен источен стан во Охрид, во урбана заедница Билјанини извори, комплекс Бејбунар, улица  Асном.

  Површина на стан 80 мкв. Паркинг место во гаража 21 мкв. Надворешно паркинг место 13 мкв.

  Кат 1 со лифт. Ориентација  исток.

  Станот е во напрадна фаза на градба со рок на примопредавање 12/2024.

  Изведувач е реномирана  градежна компанија.

  Распоред: денвна со трпезарија и кујна  со излез на  балкон, родителска спална, детска спална, бања, тоалет, предсобје и балкон.

  Станот има отворен поглед кон планина.

  Станот  е оддалечен 500 метри од Кејот  на  Охридското езеро и 1,5 км од центарот на  Охрид.

  Во непосредна близина  на  станот има маркети, апотеки, салони за убвина, градинки, училишта, хотели, ресторани.

  Вкупна купопродажна цена 144.200 евра и тоа:

  120.000 евра стан

  15.750 гаражно паркинг место

  8.450 надворешно паркинг место

  Одлична локација за  семејно домување или времен туристички престој.

 • 1334_viber_image_2024-04-16_13-47-25-294.jpgДвособен источен стан во Билјанини Извори 57 мкв

  Шифра
  10 1007
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 74,100

  Двособен источен стан во урбана заедница Билјанини Извори, на ул. Асном.

  Квадратура 57 мкв, кат - петти со лифт, паркинг, ориентација - исток. 

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, реон Билјанини Извори на само 3 минути од шеталиштето на Охридско Езеро. 

  Распоред: дневна соба со трепзарија и кујна и излез на балкон, спална соба, бања, ходник и балкон.

  Во близина на станот има: здравствени установи, основно музичко училиште, градинка, супер маркет, бензиска пумпа, салони за убавина, различен вид продавници, хотели итн.

  Станот се наоѓа во нова градба и е во завршна фаза со рок на примопредавање во септември 2024та година. 

  Објектот се гради по најсовремени градежно - архитектонски стандарди.

  Совршен избор за семејно домување или времено сместување за туристички потреби. 

 • 1333_viber_image_2024-04-16_13-46-00-202.jpgДвособен источен стан во Билјанини Извори 57 мкв

  Шифра
  10 1006
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 74,100

  Двособен источен стан во урбана заедница Билјанини Извори, на ул. Асном.

  Квадратура 57 мкв, кат - трет со лифт, паркинг, ориентација - исток. 

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, реон Билјанини Извори на само 3 минути од шеталиштето на Охридско Езеро. 

  Распоред: дневна соба со трепзарија и кујна и излез на балкон, спална соба, бања, ходник и балкон.

  Во близина на станот има: здравствени установи, основно музичко училиште, градинка, супер маркет, бензиска пумпа, салони за убавина, различен вид продавници, хотели итн.

  Станот се наоѓа во нова градба и е во завршна фаза со рок на примопредавање во септември 2024та година. 

  Објектот се гради по најсовремени градежно - архитектонски стандарди.

  Совршен избор за семејно домување или времено сместување за туристички потреби. 

 • 1332_viber_image_2024-03-25_15-21-43-196.jpgДвособен опремен стан на ул. Мирче Ацев 38 мкв

  Шифра
  10 1005
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 52,000

  Компактен. опремен, двособен, југозападен стан во Охрид, во урбана заедница Билјанини Извори, ул. Мирче Ацев.

  Површина: 38 мкв. Кат: 3ти. Ориентација: југозапад. 

  Рапоред на станот: дневна соба со трпезарија и кујна, спална соба со излез на балкон, бања, ходник и балкон.

  Зградата е градена по најсовремени градежно - архитектонски стандарди. 

  Во близина на станот има: Градска Болница Охрид, основно училиште, основно музичко училиште, Охридска гимназија, Дисконт Рај,аптека, здравствени установи, маркети и помали продавници.

  Станот се продава комплетно наместен.

  Совршен избор за помало семејство или туристичко домување. 

 • 1331_1.jpgТрособен југоисточен стан во строг центар Охрид 73 мкв

  Шифра
  10 1004
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 109,500

  Ексклузивна понуда:

  Трособен, јужен стан во строг центар на Охрид на ул. Димитар Влахов

  Површина: 73 мкв. Кат: 4ти кат ( мансарда ) без лифт. Ориентација: Југоисток. Паркинг има. 

  Распоред на станот: дневна соба со трпезарија и излез на балкон, две спални соби, бања, ходник и балкон.

  Зградата е градена по ЈУС градежно архитектонски стандарди, додека станот е надградба на постоечки објект, изградена пред 20 години. 

  Станот се продава делумно опремен.

  Совршена местоположба во центарот на градот погодна за фамилијарно домување или туристички престој. 

 • 1326_NOVO LOGO KAPITAL.jpgДвособен стан во Охрид 52 мкв

  Шифра
  10 1003
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 78,000

  Двособен стан во нова градба, во Охрид, централно градско подрачје во непосредна близина на Крст Џамија.

  Зградата се наоѓа на 400 мкв од охридската чаршија. 

  Површина: 52 мкв. Кат: втор и четврти. Ориентација: север. Лифт. Паркинг во гаража.

  Станот располага со: двенва со трпезарија и кујна со излез на балкон, спална соба, купатило, ходник и балкон.

  Станот се наоѓа во нова зграда градена по најсовремени градежно - архитектонски стандарди.

  Зградата е во фаза на изградба со рок на примопредавање 10/2026. 

  Совршен избор за мало семејство или времен престој за туристички потреби.

 • 1321_NOVO LOGO KAPITAL.jpgАпартман во Охрид 37 мкв

  Шифра
  10 1002
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 55,500

  Апартман во нова градба, во Охрид, централно градско подрачје во непосредна близина на Крст Џамија.

  Зградата се наоѓа на 400 мкв од охридската чаршија. 

  Површина: 37 мкв. Кат: трет и четврти. Ориентација: североисток. Лифт. Паркинг во гаража.

  Станот располага со: двенва со трпезарија и кујна со излез на балкон, купатило, ходник и балкон.

  Станот се наоѓа во нова зграда градена по најсовремени градежно - архитектонски стандарди.

  Зградата е во фаза на изградба со рок на примопредавање 10/2026. 

  Совршен избор за мало семејство или времен престој за туристички потреби. 

 • 1320_slika eden logo.pngДвособен комфорен опремен стан во Билјанини извори 63 мкв

  Шифра
  10 1001
  Тип
  Станови
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 88,000

  Ексклузивна понуда

  Двособен, комфорен, опремен, нов и светол стан во Охрид, урбана заедница Билјанини извори, на булевар Туристичка, спроти спортскиот центар  Билјанини извори.

  Површина 63 мкв и тоа внатрешна станбена површина 56 мкв и балкон логија 7 мкв. Кат 5 со лифт. Ориентација запад. Паркинг.

  Распоред: комфорна дневна со трпезарија и кујна со излез на балкон, спална, предсобје и балкон.

  Карактеристики: станот се наоѓа во зграда новоградба изграден по најсовремени градежно архитектоски стандарди, со сигурносна влезна врата, пвц прозори, ламинатен под, дрвени внатрешни врати, звучна и топлотна изолација.

  Станот се продава комплетно опремен со нов мебел и бела техника.

  Во непосредна близина на станот има маркети, апотека, спортски центар, хотели, ресторани и плажи.

  Одличен избор за семејно домување или времен престој за туристички потреби.

 • 1318_viber_image_2024-01-12_13-49-33-403.jpgДвособен источен стан во Центар 57 мкв

  Шифра
  10 1000
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 71,250

  Светол, источен стан во одлична состојба, 57 мкв на 3 минути од Турска Чаршија во самиот центар на град Охрид

  Површина 57мкв. Кат трет без лифт. Ориентација исток. Паркинг.

  Распоред на станот: дневна соба со трпезарија и кујна со излез на балкон, спална соби, бања, ходник и балкон. 

  Станот се продава со кујна, уредена бања, ПВЦ Столарија со ролетни. Другите простории се празни, а истиот е во одлична состојба. 

  Станот се наоѓа во мала, релативно нова зграда, градена по најсовремени градежно - архитектонски стандарди.

  Во близина на станот има: Турска Чаршија, Туристичка улица, продавници, маркети, школо, градинка итн. 

  Совршен избор за семејно шивеење или времено сместување за туристички потреби. 

 • 1300_NOVO LOGO KAPITAL.jpgТрособен југоисточен стан 82 мкв Билјанини извори

  Шифра
  10 987
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Трособен источен стан во прекрасната населба Билјанини извори.

  Површина: 82 мкв. Кат: II, III и IV.  Ориентација: исток. Паркинг. Лифт. 

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, реон Билјанини извори, на само 3 минути од шеталиштето на Охридско Езеро. 

  Распоред: дневна со трпезарија и излез на балкон, две спални соби, бања, тоалет, ходник и балкон. 

  Во близина на станот има: здравствени установи, училиште, градинка, маркети, салони за убавина, хотели, кафулиња итн.

  Објектот е во изградба со рок на примопредавање од две години и истиот се гради по најсовремени градежно - архитектонски стандарди. 

  Одличен избор за семејно живеење или времено сместување за туристички потреби. 

 • 1299_NOVO LOGO KAPITAL.jpgТрособен источен стан 80 мкв Билјанини извори

  Шифра
  10 986
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 0

  Трособен источен стан во прекрасната населба Билјанини извори.

  Површина: 80 мкв. Кат: I , II и  V.  Ориентација: исток. Паркинг. Лифт. 

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, реон Билјанини извори, на само 3 минути од шеталиштето на Охридско Езеро. 

  Распоред: дневна со трпезарија и излез на балкон, две спални соби, бања, тоалет, ходник и балкон. 

  Во близина на станот има: здравствени установи, училиште, градинка, маркети, салони за убавина, хотели, кафулиња итн.

  Објектот е во изградба со рок на примопредавање од две години и истиот се гради по најсовремени градежно - архитектонски стандарди. 

  Одличен избор за семејно живеење или времено сместување за туристички потреби. 

 • 1297_viber_image_2023-09-04_11-05-19-272.jpgДвособен стан во Лагадин на Охридско Езеро 63 мкв

  Шифра
  10 985
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 90,000

  Ексклузивна понуда:

  Двособен источен стан во елитната туристичка населба Лагадин, на самиот брег на Охридско Езеро. 

  Површина: 63 мкв. Кат: 4ти (мансарда). Паркинг. Ориентација: исток.

  Станот е на две нивоа и тоа:

  прво ниво: 43 мкв и тоа 40 мкв станбена површина, балкон 3 мкв.

  поткровје (второ ниво): 20 мкв.  Површината на поткровјето не е запишана во имотен лист. 

  Првото ниво располага со: дневна соба со трпезарија и кујна со излез на балкон и бања, додека на второто ниво се наоѓа спалната соба. 

  Станот се продава комплетно опремен со мебел и бела техника. 

  Површината на поткровјето не е запишана во имотен лист.

  Станот се наоѓа на брегот на Охридско Езеро, а во близина на станот има: ресторани, кафетерии, хотели, продавници итн. 

  Прекрасен, компактен стан совршен за помало семејство или времен туристички престој. 

   

 • 1291_viber_image_2023-07-25_13-42-11-080.jpgЛуксузен опремен апартман со поглед на езеро Горица 1

  Шифра
  10 982
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 316,400

  Луксузен опремен апартман во туристичката населба Горица 1, на самиот брег на Охридско езеро.

  Вкупна површина 144 мкв и тоа: стан 82 мкв, балкон логија 62 мкв. Кат: приземје. 

  Станот располага со: дневна со трпезарија и кујна со излез на балкон, две спални соби со излез на балкон, предсобје, бања, и балкон. Балконот од 62 мкв се протега околу целиот стан, односно секоја соба има сопствен излез на балкон.

  Станот се продава комплетно опремен со мебел и бела техника.  

  Станот се наоѓа во Park Beach Hotel на охридското крајбрежје, во туристичка населба Горица 1. Зградата е релативно нова и истата е градена по најсовремени граадежно архитектонски стандарди, градена е со првокласни материјали.

  Зградата располага со сопствена плажа, сопствен паркинг како и подземни гаражи и складишен простор.

  Прекрасно луксузно  место на самиот брег на Охридско езеро кое плени со чувство на спокој и мир, совршено за туристички престој. 

 • 1290_viber_image_2023-07-20_10-01-00-280.jpgДе Лукс Пентхаус со поглед на езеро во Пештани

  Шифра
  10 981
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 265,000

  Ексклузивна понуда:

  Луксузен опремен Пентхаус во туристичката населба Пештани, на самиот брег на Охридско езеро.

  Вкупна површина 138 мкв и тоа: стан 83 мкв, балкон логија 36 мкв и гаража 14 мкв и помошна просторија ( бокс ) 5 мкв. Кат 5 со лифт.

  Станот располага со: дневна со трпезарија и кујна со излез на балкон, две спални соби со излез на балкон, предсобје, бања, тоалет, перална и балкон. Балконот од 36 мкв се протега околу целиот стан, односно секоја соба има сопствен излез на балкон.

  Станот се продава комплетно опремен со мебел и бела техника.  

  Станот се наоѓа во најлуксузната зграда на охридското крајбрежје. Зградата е релативно нова и истата е градена по најсовремени граадежно архитектонски стандарди, градена е со првокласни материјали и поседува термо и аудио изолација. 

  Комплексот располага со сопствена плажа, сопствен паркинг како и подземни гаражи и складишен простор и за истите се грижат домар и градинар. 

  Прекрасно луксузно и уникатно место на самиот брег на Охридско езеро кое плени со чувство на спокој и мир, совршено за туристички престој. 

 • 1288_viber_image_2023-07-12_15-07-51-747.jpgДе Лукс апартман со поглед на езеро во Пештани

  Шифра
  10 980
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 169,000

  Луксузен опремен двособен стан во туристичката населба Пештани, на самиот брег на Охридско езеро.

  Вкупна површина 81 мкв и тоа: стан 55 мкв, балкон логија 8 мкв и гаража 14 мкв. Кат 2 со лифт.

  Станот располага со: дневна со трпезарија и кујна со излез на балкон, спална соба со излез на балкон, предсобје, бања и балкон. 

  Станот се продава комплетно опремен со мебел и бела техника.  

  Станот се наоѓа во најлуксузната зграда на охридското крајбрежје. Зградата е релативно нова и истата е градена по најсовремени граадежно архитектонски стандарди, градена е со првокласни материјали и поседува термо и аудио изолација. 

  Комплексот располага со сопствена плажа, сопствен паркинг како и подземни гаражи и складишен простор и за истите се грижат домар и градинар. 

  Прекрасно луксузно и уникатно место на самиот брег на Охридско езеро кое плени со чувство на спокој и мир, совршено за туристички престој. 

 • 1267_viber_image_2023-02-06_11-11-37-064.jpgДвособен стан со двор во Езерски Лозја, Струга 70 мкв

  Шифра
  10 968
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 67,000

  Нов двособен стан со дворно место во Езерски Лозја, Струга.

  Површина: 70 мкв. Кат: приземје. Паркинг има. 

  Станот располага со: дневна соба со трпезарија и кујна, спална соба, ходник, балкон и бања. 

  Станот се наоѓа во елитната струшка населба "Езерски Лозја", која се наоѓа на струшката ривиера.

  Станот е нов и истиот располага со 20 мкв дворно место со корисничко право. 

  Прекрасна локација и одличен избор за семејно живеење или времено сместување за туристички потреби. 

 • 1266_Screenshot 2022-12-07 124423.pngТрособен јужен стан 72 мкв Билјанини извори

  Шифра
  10 967
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 82,800

  Трособен јужен стан во изградба, во населба Бејбунар, 72 мкв.

  Површина: 72 мкв. Ориентација: југ. Кат: високо приземје. 

  Станот се наоѓа на атрактивна локација, реон Билјанини извори, на 5 минути од крајбрежјето на Охридско езеро. 

  Рапоред: Дневна со трпезарија и кујна, две спални соби, бања, балкон и ходник.

  Во близина на станот има: градинка, музичко училиште, маркети, ресторани, хотели, бензиска пумпа, салони за убавина, теретани, спортски центар итн. 

  Објектот е во изградба и истиот се гради по најсоремени градежно архитектонски стандарди.

  Одличен избор за семејно живеење или времено сместување за туристички потреби. 

 • 1265_20220309_115219.jpgЈужен стан во Скопје, до Влада на РМ 94 мкв

  Шифра
  10 966
  Тип
  Станови
  Земја
  Македонија
  За
  Продавање
  Цена
  EUR € 116,000

  Ексклузивна понуда:

  Стан во Скопје на една од најелитните локации во самиот центар на градот.

  Станот се наоѓа на ул. Илинденска, на самиот почеток, неколку метри од Влада на Република Македонија.

  Станот е неодамна реновиран и е во одлична состојба.

  Површината на станот изнесува 60 мкв а исто така поседува реновирана помошна просторија од 34 мкв.

  Распоред:индивидуална кујна со трпезарија, дневна соба со излез на балкон, спална соба и бања.

  Станот се наоѓа во куќа, тоа значи дека скалиштата во внатрешноста на истата се заеднички со станот од спротивната страна.

  Куќата во која се наоѓа станот е заштитена со закон за староградска архитектура и истата не смее да се руши.

  Поради својата местоположба, станот и помошниот простор се погодни и за деловни простории. 

  Прекрасно место во срцето на градот совршено за фамилијарно домување.

Страна 1 од 2

Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian