kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Земјиште во С.Љубаништа

id:1328
Шифра
40 096
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Љубаништа
Цена
EUR € 37,000

Ексклузивна понуда:

Земјиштето се наоѓа во С.Љубаништа а квадратурата изнесува 2037 мкв.

Земјиштето се наоѓа на пат, а во непосредна близина има струја и вода.

Плацот се наоѓа на КП - 389, КО -  Љубаништа.

Прекрасно место опкружено со недопрена природа. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian