kapitalohrid.mk

Почетна Станови Двособен стан во Охрид 52 мкв

id:1326
Шифра
10 1003
Тип
Станови
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
7 7-ми Ноември
Цена
EUR € 78,000

Двособен стан во нова градба, во Охрид, централно градско подрачје во непосредна близина на Крст Џамија.

Зградата се наоѓа на 400 мкв од охридската чаршија. 

Површина: 52 мкв. Кат: втор и четврти. Ориентација: север. Лифт. Паркинг во гаража.

Станот располага со: двенва со трпезарија и кујна со излез на балкон, спална соба, купатило, ходник и балкон.

Станот се наоѓа во нова зграда градена по најсовремени градежно - архитектонски стандарди.

Зградата е во фаза на изградба со рок на примопредавање 10/2026. 

Совршен избор за мало семејство или времен престој за туристички потреби.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian