kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Две Куќи со дворно место кај Крст Џамија

id:1319
Шифра
20 112
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
6 Даме Груев
Цена
EUR € 285,000

Ексклузивна понуда:

Две одделни куќи една до друга кај дисконт Алпојо.

Куќите се продаваат заедно а позиционирани се една нaспроти друга. Делат заеднички двор и поседуваат две паркинг места. 

Едната куќа се состои од посебни апартмани и истата се користи за туристички потреби. Другата куќа е семејна.

Првата куќа се состои од пет целосно опремени апартмани и истата се продава комплетно опремена.

Вкупна површина на парцела: 175 мкв и тоа:

- Дворно место: 107 мкв.

- Земјиште под зграда 1: 41 мкв.

- Зјиште под зграда 2: 27 мкв.

- Приземје: 96 мкв.

- Прв кат: 99 мкв.

Втората куќа е фамилијарна куќа на два ката и се продава делумно опремена. Во склоп на дворното место, куќата поседува летна кујна.

- Приземје: дневна со трпезарија и кујна, остава, ходник и бања.

- Втор кат: две спални соби, помала просторија ( остава или место за работа ), бања, ходник и два балкони. 

Вкупна површина на паерцела: 115 мкв и тоа: 

- Дворно место: 29 мкв.

- Земјиште под зграда 1: 75 мкв.

- Земјиште под зграда 2: 11 мкв.

- Приземје: 51 мкв.

- Кат 1: 57 мкв. 

Совршен избор за семејно живеење и работа со издавање на апартмани.

Во близина на куќите има: дисконт Алпојо, Крст Џамија, здравствени установи, школо, градинка, мини маркети итн.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian