kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со дворно место на Ул.Марко Нестороски, Охрид

id:1283
Шифра
20 108
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
10 Горна Влашка Мала
Парцела
157м2
Цена
EUR € 72,000

Ексклузивна понуда: 

Куќа со дворно место на Ул. Марко Нестороски во непосредна близина на џамијата.

Вкупна површина на парцела изнесува 157 мкв и тоа:

- помошни простории: 41 мкв,

- дворно место: 15 мкв,

- земјиште под зграда 1: 101 мкв.

Внатрешната површина на куќата изнесува 72 мкв.

Куќата се наоѓа на мирна и спокојна локација од спротивната страна од О.У. Христо Узунов. 

Во близина на куќата има: основно училиште, градинка, ресторани, хотел, супер-маркети, продавници од различен вид итн. 

Совршен избор за фамилијарно домување или времен туристички престој. 

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian