kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со дворно место во Ресен

id:1253
Шифра
20 102
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Ресен
Површина
226м2
Двор
400м2
Катност
2
Цена
По договор

Спрат од куќа со дворно место во Ресен.

Врот кат:
Катот располага со: две дневни соби, од кои едната заедно со трпезарија и кујна, три спални соби, две купатила и шпајз.
Градбата е бетонски армирана и во многу здрава состојба.
Куќата располага со двор од 400 мкв.
Мирно место совршено за семејно домување.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian