kapitalohrid.mk

Почетна Плацови / Ниви Плац во Рамне со поглед на езеро 541 мкв

id:1338
Шифра
40 097
Тип
Плацови / Ниви
Земја
Македонија
За
Продавање
Локација
Рамне
Површина
541м2
Цена
EUR € 81,150

Ексклузивна понуда:

Плац во населба Рамне со поглед на езеро, на многу добра местоположба. 

Плацот се наоѓа на неколку метра од асвалтен пат а до истиот води и соптвен, пристапен пат чија квадратура изнесува 204 мкв а 1/3 е во соптвеност на плацот.

Патот се наоѓа на КП 4754/4, Катастарска Општина - Охрид 4.  

Плацот се наоѓа на КП - 4754/1, Катастарска Општина - Охрид 4.

Инфраструктура: вода, струја, асвалтен и земјен пат.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian