kapitalohrid.mk

Почетна Станови Трособен комфорен стан 80 мкв гаража 21 мкв паркинг 13 мкв

id:1336
Шифра
10 1008
Тип
Станови
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
8 Биљанини извори
Површина
80м2
Гаража
21
Кат
1
Спални
2
Тераси
1
Бањи
2
Година на градба
2023/24
Цена
По договор

Трособен источен стан во Охрид, во урбана заедница Билјанини извори, комплекс Бејбунар, улица  Асном.

Површина на стан 80 мкв. Паркинг место во гаража 21 мкв. Надворешно паркинг место 13 мкв.

Кат 1 со лифт. Ориентација  исток.

Станот е во напрадна фаза на градба со рок на примопредавање 12/2024.

Изведувач е реномирана  градежна компанија.

Распоред: денвна со трпезарија и кујна  со излез на  балкон, родителска спална, детска спална, бања, тоалет, предсобје и балкон.

Станот има отворен поглед кон планина.

Станот  е оддалечен 500 метри од Кејот  на  Охридското езеро и 1,5 км од центарот на  Охрид.

Во непосредна близина  на  станот има маркети, апотеки, салони за убвина, градинки, училишта, хотели, ресторани.

Вкупна купопродажна цена 144.200 евра и тоа:

120.000 евра стан

15.750 гаражно паркинг место

8.450 надворешно паркинг место

Одлична локација за  семејно домување или времен туристички престој.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian