kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Куќа со поглед на езеро и дворно место во Варош, Охрид

id:1279
Шифра
20 105
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
1 Стар Град
Цена
EUR € 210,000

Ексклузивна понуда:

Куќа со прекрасен поглед на езеро и дворно место во стариот дел на Охрид, " Варош ".

Вкупната површина на парцелата изнесува: 188 мкв и тоа:

- Градежно изградено земјиште: 42 мкв и 

- Земјиште под зграда: 146 мкв.

Вкупната изградена површина на куќата изнесува 139 мкв.

Куќата е на два спрата и тоа приземје и прв кат, исто така располага со дворно место од 50 мкв и сопствена гаража. 

Првиот кат располага со: дневна соба, спална соба, кујна, остава ( помошен дел ) и бања.

Вториот кат располага со: дневна соба, две спални соби и балкон со прекрасен панорамски поглед на Охридско езеро.

Куќата располага и со влез од задната страна.

Парцелата е со маркица П + 2.

Куќата е со јужна ориентација, на лесно достапно место. Во близина на куќата има: расторани, кафулиња, продавници, центарот на град Охрид, Кеј Македонија, пристаништето на град Охрид, Антички Театар Охрид итн.

Прекрасна куќа совршена за фамилијарно домување или работа во областа на туризмот.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian