kapitalohrid.mk

Почетна Куќи Вила во елитната туристичка населба "Мегдани"

id:1246
Шифра
20 098
Тип
Куќи
Земја
Македонија
За
Продавање
Урбана заедница
16 Рача
Површина
678м2
Цена
По договор

Ексклузивна понуда: 

Луксузна вила во Охрид, во елитната населба "Мегдани", една од најатрактивните локации во околината на Охрид, со восхитувачки, непречен поглед на Охридско езеро. 

Прекрасната вила е опкружена со недопрена природа која дава чувство на интимност и спокој.

Катастарски податоци: 

вкупната површина изнесува 678 мкв, а имотот е опишан во катастар, на имотен лист број: 1205 КО Велестово.

Вилата е во процес на легализација. 

Вилата се наоѓа во непосредна близина на: дирекција на национален парк "Галичица", спортско - рекреативен центар "Билјанини извори", ресторан Билјанини извори, Хидробиолошки завод и бензиската пумпа МАК Петрол. 

Уникатна вила на една од најпрекрасните локации во Охридд, совршена за фамилијарно домување или времен туристички престој.

Доколку сте заинтересирани, контактирајте го нашиот агент.


Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian