kapitalohrid.mk

PDF Печати Е-пошта
ПОЧИТУВАНИ КЛИЕНТИ,

Агенцијата за недвижности КАПИТАЛ консалтинг дооел Охрид, Ви ги нуди следните услуги:

-    посредување при купување на недвижен имот;
-    посредување при продажба на недвижен имот;
-    посредување при закупување на недвижен имот;
-    посредување при издавање на недвижен имот;
-    Имотен лист;
-    Потврда дека недвижноста не е под Хипотека;
-    Обезбедување на потврда од комуналните претпријатија за платени сметки;
-    Пред-договор и Главен договор за продажба;
-    Договор за изнајмување;
-    Договор за дар;
-    Постапка за приватизација;
-    Постапка за наследство
-    Градежно-техничка документација;
-    Други административни услуги согласно потребите на клиентите.

КАПИТАЛ консалтинг дооел Охрид е Ваш најдобар партнер.
Направивте вистински избор!
Ви благодариме на Вашата доверба.

Со почит,

КАПИТАЛ консалтинг дооел Охрид
Менаџер, Наташа Спасеска Цветкоска
 

Јазик

English Dutch French German Albanian Macedonian